eiladesign.fi

EilaDesign verkkokauppa

EilaDesign verkkokauppa

EilaDesign -verkkokauppa tarjoaa kuluttajille monipuoliset maksutavat, kuten verkkopankki- ja korttimaksut tai valitessasi Klarnan, saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Käsitelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa ja voit valita toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon monipuolisesta valikoimasta itsellesi sopivan vaihtoehdon, mm. XXS-luukkuunjakelu seurantakoodilla 5,90 €, tai XXS-paketti noutopisteeseen 4,90 €. Yli 45 € tilaukset ilman toimitusmaksua, sekä 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus kaikkiin tuotteisiin! 

Tarkemmat maksu-, toimitus- ja palautusehdot voit lukea täältä: MaksuehdotToimitusehdotPalautusehdot.

Jälleenmyyjille tarjoamme oman verkkokaupan jälleenmyyjähinnoin. Pääset kirjautumaan jälleenmyyjän kauppaan tästä tai vaihtamalla kauppaa sivun yläkulmasta "Jälleenmyyjän kauppa". Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit täyttää rekisteröitymislomakkeen täältä. Kun olemme hyväksyneet jälleenmyyjähakemuksesi pääset tilaamaan tuotteita jälleenmyyjähinnoin, sekä 14 päivän maksuehdoin ja kiinteällä toimitusmaksulla 7,50 €/tilaus. Käsittelemme tilaukset 1-5 arkipäivän kuluessa ja toimitustavaksi voit valita Postin tai Matkahuollon kotiinkuljetuksen tai noudon lähimpään noutopisteeseen.

Kirjauduttuasi voit tarkastella jälleenmyyjien toimitus- ja maksuehtoja täältä: Jälleenmyyjien toimitusehdotJälleenmyyjien maksuehdot.EilaDesign -brändi on aloittanut toimintansa jo vuonna 1995. Valmistamme ja tuomme maahan koruja, sekä lahjatavaroita. Valikoimastamme löydät laadukkaat korut sekä arkeen että juhlaan. Laajasta valikoimasta löydät mm. korvakorut, nappikorvakorut, kaulakorut, nilkkakorut, rannekorut, sormukset, avainkorut, enkelin kutsuja -korut, sekä aitokivi- ja puukorut. Korumateriaalina on hopea, teräs ja korumetalli. Kivivalikoimastamme löydät mm. kuukivi, ametisti ja vuorikristallikoruja. Tuotteemme on testattuja, eivätkä sisällä nikkeliä. 
Ostoskorisi on tyhjä