eiladesign.fi

eiladesign.fi

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

  

1.     REKISTERINPITÄJÄ

  • Eila trading co. ay.
  • Y-tunnus: 0971703-2
  • Osoite: Mikontie 2, 43100 Saarijärvi


  • Eila trading co. ay:n tietosuoja asiantuntija
  • Sähköposti: myynti@eiladesign.fi 

2.     MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME

  •         Etu- ja sukunimi
  •         Yhteystiedot (postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  •         Tilaustesi sisältö, tilaustesi seurantatiedot ja tilaushistoriaasi koskevat tiedot
  •         Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

3.      MIHIN TARKOITUKSEEN HENKILÖTIEDOT KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • Asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • Asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • Palveluidemme toteuttaminen, tilausten käsittely ja toimittaminen, maksupalvelu
  • Palveluidemme ja tuotteidemme käytön seuranta ja analysointi
  • Liiketoimintamme kehittäminen
  • Markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen, suoramarkkinointi 

4.      HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTE

  • Tarvitsemme tilausten yhteydessä kerättyjä henkilötietojasi tilausten täytäntöönpanemiseksi. Lisäksi tiettyjen henkilötietojen, kuten reklamaatioiden ja suoramarkkinointilupiin liittyvien henkilötietojen käsittely perustuu lakisääteisiin velvoitteisiimme. 
  • Tiettyjen henkilötietojen antamatta jättäminen voi johtaa siihen, että emme voi toimittaa tilaustasi.  

5.     KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN

  • Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai sopimusvelvoitteidemme sekä lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi. 
  • Säilytämme kaikki kirjanpitovelvoitteidemme noudattamiseksi tarpeelliset henkilötiedot kuusi (6) vuotta sen tilikauden päättymisestä, jolloin tiedot on kerätty. 

6.      MIKÄ TOINEN ORGANISAATIO TAI HENKILÖ VOI SAADA TIEDOT 

  •  Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn.   
  •  Käytössämme on MyCashflow verkkokauppaohjelma, jonka toimittaa Pulse247 Oy. Verkkokaupassa käytetty tieto on tallennettu Pulse247 Oy:n ja heidän yhteistyökumppaneiden palvelimille.  Halutessasi voit tutustua Pulse247Oy:n tietosuojaselosteeseen tästä: https://www.mycashflow.fi/tietosuojaseloste/
  • Luovutamme tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpitoalalla toimiville yhteistyökumppaneillemme.          Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilatessasi verkkokauppaasi maksu- tai logistiikkapalveluita tai muita kolmansien osapuolten tuottamia palveluita, joiden tilaus      tapahtuu verkkokauppamme tai -palvelumme kautta.
  • Luovutamme tarpeen tullen henkilötietoja myös tahoille, joilla lainsäädännön mukaan        on oikeus tietojen saantiin, kuten toimivaltaisille viranomaisille.

7.     SIIRRETÄÄNKÖ HENKILÖTIETOJA EU:N ULKOPUOLELLE   

  • Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle. (kts. kohta 6)   

8.     HENKILÖN TIETOSUOJAOIKEUDET   

  • Tietosuojalainsäädäntö takaa sinulle oikeuksia. Nämä oikeudet vahvistavat yksityisyydensuojaasi ja antavat sinulle mahdollisuuden kontrolloida omien henkilötietojesi käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelemmekö sinua koskevia henkilötietoja. Sinulla on lisäksi oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus saada tietosuoja-asetuksen mukaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä.
  • Kun käytät oikeuttasi saada pääsy tietoihin, toimitamme jäljennöksen käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Jos esität pyynnön sähköisesti, toimitamme tiedot yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, ellet erityisesti pyydä muuta toimitustapaa jonka voimme kohtuudella toteuttaa.    

9.     OIKEUS TEHDÄ VALITUS TIETOSUOJAVIRANOMAISELLE 

  • Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löydät tietosuojavaltuutetun sivuilta.  

10.  OIKEUS MILLOIN TAHANSA PERUUTTAA SUOSTUMUS, JOS KÄSITTELY PERUSTUU SUOSTUMUKSEEN

  • Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan itseäsi koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, mikäli meillä ei ole lakisääteistä velvoitetta niitä säilyttää.   

11.  TIEDOT AUTOMAATTISESTA PÄÄTÖKSENTEOSTA JA KÄSITTELYYN LIITTYVÄSTÄ LOGISTIIKASTA

  • Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai niihin liittyvää automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä. 

 12.  EVÄSTEET

  • Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, Facebook-pikseleitä ja muita vastaavia tekniikoita palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voidaan toimittaa päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Käytämme evästeitä verkkopalvelumme toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi, kuten kirjautumisen ja ostoskoriominaisuuden toteuttamiseksi. Evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat verkkosivujemme selausta ja käyttäjäkokemusta. 
  • Evästeiden avulla keräämme tietoja käyttämistäsi päätelaitteista ja käyttäytymisestäsi     palvelussamme, kuten tietoja siitä, miltä sivulta olet saapunut palveluumme, mitä selainta käytät tai milloin ja mitä palvelun osiota olet selannut. Käytämme näitä tietoja verkkokauppamme kävijädatan analysoimiseen, asiakastutkimukseen, sisältöjen personointiin sekä viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen ja mainonnanhallintaan. Saatamme sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden määrittämiseksi kerätä tietoja avaamistasi sivuista tai ostamistasi tuotteista, jotta  voimme markkinoida asiaankuuluvia palveluja sinulle. Facebook-pikselien avulla voimme kohdentaa sinulle kiinnostavaa markkinointia myös Facebookissa.
  • Sinulla on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivustomme ja palvelujemme niiden osien tai toimintojen käyttämiseen tai jopa estää ne kokonaan.

Ostoskorisi on tyhjä